maandag 26 juli 2010

Re-integratie...melkkoe of een duurzame oplossing

re-integratie waarbij slechts gekeken wordt naar het aan het werk krijgen van kandidaten KAN gewoon niet werken, de statistieken liegen er dan ook niet om!!
Wij zoeken naar win-win situaties, waarbij de mens gelukkig weer centraal komt te staan.

Wij zijn er absoluut van overtuigd dat IEDEREEN die zich bezig houdt met re-integratie ter goeder trouw is, echter de gebruikte methodes blijken slechts ten dele te werken.


Volgens ons is het van groot belang de mens achter de arbeidsgehandicapte in kaart te brengen en te kijken wat ZIJN/HAAR mogelijkheden en interesses liggen.

Wij als adviseur moeten onze ego's naar de achtergrond kunnen sturen. Het gaat dus niet om wat WIJ vinden, en om zo snel mogelijk een aantal standaardoplossingen los te laten op de kandidaat, zodat we weer snel door kunnen met het volgende slachtoffer.

Bij Aangenamer Re-integratie zoeken we uitsluitend naar DUURZAME oplossingen, waarin vooral de kandidaat zich uitstekend kan vinden. Schrijver dezes heeft als fase-3 kandidaat 3x met re-integratie van doen gehad.Vanuit die ervaring ontstond het brandend verlangen één en ander beter aan te pakken, met de kandidaat als stralend middelpunt en een significant hogere slagingskans voor de kandidaten.

Wij hebben de oplossing IN HOUSE!~!!!
Wij zijn zowel re-integratie bureau als ook de werkgever.....
HOE???? BE CREATIVE!!!!!!!! en ga voor WIN/WIN oplossingen.
Kom snel eens naar onze sites van de aangenamer groep

Houd van elkaar en kijk naar de positieve kant van het leven is mijn devies, dan kom je al een heel eind.
Zoek de kracht in jezelf, DAAR kun je tenminste op vertrouwen!!!!

Groet,
Joep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten