donderdag 9 september 2010

kom erbij, wat kun je fout doen

Het begon met de Stichting Aangenamer Leven
Stichting Aangenamer Leven helpt mensen met een beperking en/of een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan duurzaam werk.
Gezien de moeilijkheden die ontstaan om in loondienst bij een bedrijf te komen (ondanks goede bedoelingen en steun van de overheid) zijn wij gaan zoeken naar een makkelijke EN ZAKELIJKE manier om als zelfstandige aan de slag te gaan.
Onze kracht is dat we INTERN mogelijkheden voor je creëren en dus niet met jou hoeven te leuren bij werkgevers. Jij en ik creëren onze eigen baan. Als geen ander weten wij wat dit inhoudt, wij zagen dezelfde film een of meerdere keren, hebben talloze en heilloze pogingen gedaan om als chronisch zieken aan de slag te komen.


Wij zijn ons bewust van de vooroordelen die er tegen dergelijke plannen bestaan, echter de meeste zijn gestoeld op ANGST!!!
Had ik het echter maar veel eerder gedaan
.
Dus aan ons de taak een formule te ontwikkelen waardoor je ZONDER steun van de overheid en re-integratiebedrijven werkelijk je eigen broek op kunt houden.
Vaak hebben wij meer tijd nodig voor de dagelijkse verzorging, het naar je werk komen met een taxibus en wat al niet meer.
Wanneer je voor jezelf zou werken en een aantal taken uit kunt besteden, zou je bijv. vanuit thuis kunnen werken, maar tevens kun je volstaan met bijv. een parttimebaan, die gewoon net zoveel opbrengt als een ander in loondienst die meer dan 40 uur mag werken excl. De reistijd.
Doe jezelf nou eens een lol, Trek de stoute schoenen aan en ga met ons in gesprek!! Het zal je geen windeieren leggen.
DAT is een belofte waar je me persoonlijk aan mag houden

Daarbij gaan we ervan uit dat we de mens centraal plaatsen evenals zijn/haar mogelijkheden.
En dan niet voor een uurtje in de week, maar je hele leven lang.

Een groot voordeel is dat we ervaringsdeskundigen zijn die weten en voelen wat er werkelijk belangrijk voor jou is.
We luisteren en kijken waarschijnlijk veel beter naar jou als individu en komen eens niet met standaardoplossingen.

Uitgangspunt is dus de mens en haar mogelijkheden, in onze organisatie is plaats voor zoveel vogels van heel verschillend pluimage.

Mijn persoonlijke missie is: om mensen die worden afgewezen en aan de kant gezet door de arbeidsmarkt en de maatschappij, samen te laten werken in een conglomeraat van bedrijven, waarbij de pijn van het geld niet meer bestaat, maar die wel met z’n allen zo fucking succesvol zijn dat de concurrentie zich vertwijfeld afvraagt waarom ze ons in Godsnaam aan de kant hebben laten staan……..

Alle werkmaatschappijen die zijn ontstaan vanuit deze stichting heten AANGENAMER…….Fietsen, wonen, afvallen, zicht enz.
Zo ook AANGENAMERREINTEGREREN.

Hier proberen we samen met de kandidaten tot persoonlijke wasdom te komen, en door samenwerking samen sterker te worden.
En weet je……wij lachen donders veel, dat kan alleen wanneer je elkaar iets gunt, elkaar in je waarde laat, op enigszins ontwikkeld spiritueel nivo bent gekomen en de wil hebt altijd verder te leren en te ontwikkelen.
Succes zal je nooit aan komen waaien, maar je kunt het wel afdwingen

Je kunt pas echt succesvol zijn voor jezelf, wanneer je voldoende anderen helpt ook weer succesvol te kunnen worden

Je begrijpt…….de hele filosofie hierachter is niet in enkele woorden te vatten, echter laat je intuïtie spreken, spreekt dit bovenstaande je aan?

Neem dan contact met ons op………….
Een toast op de toekomst..
Jouw toekomst is onze toekomst…..
Onze toekomst is jouw toekomst.

Vraag jezelf af WAT zou ik nou ECHT willen als mijn handicap, geld en mogelijkheden er even niet toe doen, en deel dat aan ons mee……..

Gekkenwerk???? Welnee wij leven dit leven dagelijks en verbazen ons elke dag weer hoever je kunt komen met liefde en een positieve instelling

www.aangenamerreintegreren.nl
http://aangenamerreintegreren.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten