dinsdag 14 september 2010

nieuws

Aangenamer Reïntegreren.
Dat is hoe dan ook tot oplossingen komen zodat onze doelgroep (zij met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt) makkelijker in staat zal zijn om wederom meer dan volledig deel te nemen aan het arbeidsproces. En dit alles ZONDER afhankelijk te zijn van de goedheid van anderen.

Bij ons pak je zelf de koe bij de horens of helpen we je dat te doen. Steeds dichter komen wij bij de mogelijkheden om op praktische wijze daadwerkelijk tot resultaten te komen.


Onze mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen worden steeds uitgebreider en aantrekkelijker. De markten die wij aanboren worden steeds diverser en mooier. Voor elk wat wils zou ik willen zeggen. Niks is te dol, en de keuzes legio!


Uitgangspunt ben je zelf, met hulp en in samenwerking met anderen kun je bereiken wat je wilt, ondanks dat mensen allerlei argumenten zullen gebruiken om je op andere gedachten te brengen.

Wij zoeken mensen die weliswaar tegen problemen zijn aangelopen maar die voldoende eigenwijs en veerkrachtig zijn en die weten dat je enkel door samenwerking met de juiste personen tot grote hoogte kunt komen.

Zou het niet heerlijk zijn wanneer je met bijvoorbeeld twintig uur hard werken voldoende inkomen hebt om voor de rest van de tijd je energie kunt richten op andere voor jou belangrijke zaken?

Bestaat dat niet, Of is dat niet voor jou weggelegd?
Bedenk dat je het niet alleen hoeft te doen!

Wij van Aangenamer Reintegreren hebben het voorgaande reeds gerealiseerd.
Graag willen we je helpen om te bereiken wat voor jou belangrijk is.

Droom je van een mooi leven zoals jij dat wilt, of leef je je droom gewoon zelf.
Bbeiden kan, de keus is aan jou.

AANGENAMER REINTEGREREN
ZOALS JIJ DAT GRAAG ZOU WILLEN
MET JOU ALS STRALENDE MIDDELPUNT VAN JE EIGEN LEVEN

www.aangenamerleven.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten